Ankara Seo Hizmeti


Ankara Seo Hizmeti

Ankara'da seo hizmeti veren firmalar arasında Nanomedya Reklam Hizmetleri olarak sizlere hizmet vermenin mutluluğu içerisindeyiz. Seo uygulaması yapılmış siteler arama motorlarında üst sıralarda yer almaktadır. 10 yıllık site bile olsa bazen yeni yapılmış siteler üst sıralarda yer alabilmektedir işte bunun altındaki en büyük sebeplerden biriside Kaliteli Seo Çalışması yapmaktan geçer. Kaliteli seo yapılmış siteler google'de yeni olmalarına rağmen üst sıralarda yer alarak rakiplerini geride bırakırlar ve çoğu firma SEO'nun ne olduğunu bilmezken üst sıralarda yer almanın mutluluğunu SEO çalışması yaptıran firmalar sürmektedir.
Web sitelerini ön plana taşımak için bir çok yöntem vardır. Ücretli backlink almak , tanıtım yazısı almak , google adwords reklamları vermek gibi çeşitli yöntemler ile google'de ön sıralara yükselmeniz kaçınılmazdır. Fakat doğru yöntemler ve doğru bir bütçe ayırarak hem google'de en üst sıralarda yer alıp , bir yandan'da backlink çalışmaları yaptırarak makale girerek sitenizi üst sıralara taşıyabilir ücretli popüler sitelerden , yıllanmış sitelerden kaliteli tanıtım yazıları vererek sitenizin gücüne güç katabilirsiniz. Tüm bu işlemler için bizleri aramanız yeterli bizler kurumsal olarak sizlere destek vermeye her zaman hazırız. Güvenli bir alt yapı, güvenli bir dizayn , profesyonel bir web tasarımı ve kaliteli bir seo çalışması ile sitenizi zirveye çıkartmaya hazırız.

YENİ SİTELER GOOGLE'DE BİZDEN DAHA ÖNDE ÇIKIYOR
Eskiden Seo diye bir kavram yoktu. Pagerank devri vardı pagerank'da yıllanmış kaliteli sitelerden birkaç link alarak üst sıralara hemen çıkabiliyordu 1-2 ay içerisinde bunu para yolu ile satan birçok firma vardı pagerank 8 - 9 - 10 sitelerden birkaç link almak sitenizin hemen popülerliğini arttırıp direk üst sıralara sizleri taşıyabiliyordu.
Google eski yıllara nazaran kendini geliştirdi otomatik botların kalitesini arttırdı. Eskiden " keywords " anahtar kelimelere bakarak arama sonuçlarını bize çıkaran google artık eski google değil ! kalitesini kanıtlamış ve bu tür amacına yönelik olmayan spam linklere karşı penguen 4.0 adında bir koruma mekanizması çıkartmıştır. Böylece bu tür spam siteler arama motorlarından çıkartılmaktadır. Eskiler iyi bilir bazen birşey aradığımızda sayfayı bir açardık resmen explorer penceresi sadece anahtar kelimeler ile dolup taşan bilgisayarımızı kilitleyen saçma sapan yazılar ile dolardı ve buda tabiki daha çok vakit kaybına yol açarak karşınızdaki ziyaretçiyi kaybetmenize sebep olucaktır.
ARAMA MOTORUNDA NASIL POPÜLER OLUNUR?
Arama motorunda popüler olmak için backlink seo çalışmaları yaptırmak gerekir. Bazı seo kuruluşlarına çok para harcayıp kalitesiz backlinkler yada sadece google reklamlarına para harcayarak anlık olarak kendinizi üst sıralara taşıyabilirsiniz fakat bu yaptığınız işlem geçici olarak üst sıralara yerleşmek olacaktır.
Arama motorlarında popüler olmak için " google webmasters " iyi kavramak gerekmektedir. Hatalı 404 sayfalarını kaldırmak ( kırık link ) sayfalarınıza erişimi arttıracaktır. Yeni sayfaların rahat indexlenmesini sağlayacaktır.
HATALI 404 SAYFALARINDAKİ ARTIŞ SAYFA OTERİTENİZİ ETKİLER
Web sitenizin " kırık link " hatalı sayfaları 404 yani arama motorları örümcekleri tarafından tesbit edilemeyen erişilemeyen sayfalar arama motoru örümceklerinin sitenizi değersiz kılmasına sebep olmaktadır. Yani web sitenizin ne kadar kırık link'i var ise erişilemeyen web sitenizin popülerliği google'nin gözünde yavaş yavaş düşecek ve arama motorlarında sıralamanız ciddi bir şekilde etkilenecek ve hatta spam 'a girebilir ve siteniz googlede kalitesiz içerik olarak algılanırsa banlanabilir ve hiç görüntülenmeyebilir.
Her web sitesi yöneticisinin " google webmasters " 'de sürekli web sitesindeki hatalı linkleri kontrol edip var ise hatalı linkler kaldırmalıdır. Bu işlemi yaptığınızda indexlenmeyen
sayfalarınızın'da daha çabuk indexlendiğini göreceksiniz. " Google 404 hatalı link olmayan web sitesini sever " evet google hatasız siteleri sever güncel içerikle sitenizi besleyin değişimi yavaş yavaş göreceksiniz.
Web Sitemdeki 404 sayfalarını nasıl kaldırabilirim?
Google Gmail ' ile giriş yaparak http://www.google.com.tr/webmasters isimli link'e tıklayarak dizinler'e gelip hatalı 404 sayfalarının loglarına bakın hatalı sayfaları csv olarak indirip bir not defterine kayıt edip celil seo isimli bir url kaldırıcı chrome mağazasında program var eklenti onu indirerek hatalı 404 sayfalarınızı dizin bölümüne gelip eklentiyi aktif edip ilgili not defterini seçip hatalı url'leri aktararak hatalı sayfalardan seri bir şekilde kurtulabilirsiniz. Bu hazır programı kullanmak sizlere çok zaman kazandıracaktır fakat 150-200 den fazla url olduğunda google sizi bi 10 dakika 20 dakika bekletebilir. Kota doldu diye belli hata verebilir. Bu şekilde google hatalı sayfaları kaldırabilirsiniz.
Bizim firmamızı tercih ettiğinizde bu tür 404 sayfaları zaten bizlerin kontrolündedir. Eski sayfalarınız içerikleriniz düzenli olarak takip edilir ve seo ' ya etkisi olduğundan web sitelerinizin tüm eksikliklerini uzman kadromuz ile gidermeye çalışıyoruz. Bizi tercih etmeniz için geç kalmayın hemen bizi arayıp görüşmek için randevu almayı sakın unutmayın !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Web tasarım

Ankara Seo Ajansı Danışmanı