Web Sitesi Tasarımı

Web Sitesi Tasarımı
Ankara Web Sitesi Tasarımı Firması Nano Medya Reklam Hizmetleri olarak Kobi Tasarımlar ile Üstün Hizmet ve Gelişmiş Seo Etiket Sistemi ile Firmanızın Profesyonel Web Tasarım Hizmetini Sağlıyoruz.

KOBİLERİNİZ İÇİN PROFESYONEL HİZMET

Web Sitesi Tasarımı Kobileriniz için Profesyonel SEO  Etiket Sistemi ile özel olarak kodlanmış ve Türkiye'de şu anda başka hiçbir firmada olmayan üstün özellikler ve gelişmiş Blog, Etiket Sistemi, Gelişmiş Foto Galeri Sistemi, Otomatik Odaklanan Slider Sistemi, Ürünlerinizi, Referanslarınızı ekleyebilme sistemi , Sayfa Oluşturma Sistemi ile Hazır Web Sitesi uygulamalarından farklı olarak tamamen sizlere özel bir panel ve tasarıma sahip olacaksınız.

WEB TASARIMI NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ ?


Web Tasarımı niçin bu kadar önemli? , Web Sitesi Yaptırmanın Firmama Faydası Nedir? gibi soruları cevaplayacak olursak eğer ; Web Tasarımı bir Firmanın Ticari Kimliğidir. İnternet üzerinden yapılan araştırmalar kitaplar, dökümanlar , haberlere nazaran daha fazla rekabet olan bir ağdır. Öncelikle bir şirketin web sitesiolması demek o firmanın kendi sektöründeki kalitesini ve profesyonelliğini belirler. Çoğu küçük işletmeler Profesyonel bir web sitesiyaptırarak daha büyük bir firma gibi kendini gösterip sektöründe belki de daha büyük olan firmaların alamayacağı işleri almaktadırlar. ÖrneğinMetal Kiremit yapan bir firmayı ele alalım gazete ilanından , kitaplardan yada tonlarca para harcayıp büyük bilinen mekanlarda reklam verip aldığınız 10-20 belki en fazla 50 geri dönüş mü sizi tatmin eder yoksa milyonlarca kişinin ilk baktığı yer Google ' de metal kiremit yazdığınızda karşınıza gelen ilk sayfada yer almak mı daha iyi sizce? tabiki çağımız internet çağı şu anda 7 den 70 e hepimiz internet sektöründe vakit geçiriyoruz haberlere bakıyoruz birşeyi merak ettiğimizde ilk Google ' ye soruyoruz. Örneğin bir Elektrik Tesisatçısı lazım sağda solda kartvizit mi ararsınız yoksa internete girip oturduğunuz semtte örneğin çankaya elektrik tamircisi diye mi ararsınız? tabiki internetten en hızlı çözümü sağlayabilirsiniz. Bu yüzden ticari kimlik ve güzel seo uyumlu bir içerik , makaleler bir firma için gerçekten vazgeçilmez bir unsurdur. Bir firmaya teklif vereceksiniz hotmail yada gmail olan bir maili mi dikkate alırsınız yoksa info@websitesiadi.com olan bir kartviziti olan firmayı mı tercih edersiniz tabiki hotmail ve gmail de kullanılabilir fakat kurumsal şirketler için öncelik her zaman com yada com.tr olan bir web sitesi ve bu siteye bağlı bir info@ maili gereklidir. Bazı firmalar kaliteden ödün vermez ve kesinlikle info olan bir mail isteyecektir. 
 

GOOGLE DE ÜST SIRALARA NASIL ÇIKABİLİRİM


Google'de üst sıralara çıkmak hiç te kolay bir iş değildir. Özverili uzun vadede çalışmak ve istenilen anahtar kelimeler de yükselmek için zaman gerekir. İstenilen kıvama gelmek en aşağı 6 ay sürer. Linklerin oturması, Bağlantıların birbirini görmesi, SEO yapılması , Paravan Bloglar ve ilgili bloglara Backlink çalışmaları sayesinde 1nci  2nci sayfalara yükselmek hiç te zor bir iş değildir yeterki planlı bir şekilde düzenli olarak makale girip web sitemizi üst sıralara taşımak için gerekli bilgi ve tecrübe sahibi olan bir yazar bulmalısınız.

GOOGLE DE 1NCİ OLMAK İSTİYORUM


Google 'de birinci olmak için gerçekten çok ciddi maliyetler ayırmalısınız Google Adwords  ile Google'de bütçeniz bitene kadar 1nci olma şansınız var. Google Reklamları sayesinde böyle bir şansınız yeni bir işletme bile olsanız mevcut. Bunun için tek yapmanız gereken firmamızı aramak ve uzman seo ekibimiz ile görüşmeniz gerekmektedir. Örneğin Web Tasarım Ajansı Kelimesinde 1nci olmak istiyorsanız öncelikle az bir bütçeye sahipseniz SEO çalışarak belli bir kıvama getirebilriz. Ön Sayfalarda çıkmaya başlarsınız fakat 1nci sayfanın 1nci sırasına yükselmek hiçte kolay bir iş değildir ve google reklamları gerisinde kalmak da istemiyorsanız mutlaka bir bütçe ayırmalısınız. Örneğin E-ticaret siteleriayda en az 5 bin ile 10 bin arasında bir Mevla ayırarak google reklamları sayesinde ürünlerini satmakta ve müşteri kazanmaktadırlar. Diğer bir örnek Çanak Anten Kurulumu gibi bir cümlede 1nci sayfada çıkmak için ortalama her tıklama başına 0,50 Kuruş bir Mevla ayırmak yeterli olacaktır. Günde 100-150 TL gibi bir bütçe ile rahatlıkla günde 15-20 iş alabilir böyle bir kullanıcı gittiği bir işte 50 TL kazandığını varsayarsak 50x20 kişi = 1000 TL günlük para kazanacaktır. Bu kazandığı paradan 150 TL reklam giderini günlük düştüğünde 850 TL gibi bir rakam kazanmış olacaktır. Çok ufak işletmeler bile böyle bir mantık ile milyarlarca para kazanmaktadırlar. Özellikle Hizmet Sektörü veren ufak işletmeler Nano Medya Reklam ve Tasarım Hizmetleri'ni tercih ederler ise güzel bir altyapı ile profesyonel bir web tasarımı ile google reklamlarını birleştirerek mükemmel sonuçlar elde edebiliriz. İşletmenizi Büyütmek Reklamını Yapmak İstiyorsanız Profesyonel Ekibimize Mutlaka Danışınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Seo Hizmeti

Web tasarım

Ankara Seo Ajansı Danışmanı