Web Tasarım Ankara

Web Tasarım Ankara
Ankara 'da web tasarım firması olarak Nanomedya Firması olarak sizlere hizmet sağlamaktayız. Profesyonel ekibimiz ile sizleri daha üst sıralara çıkarabilmek için burdayız.
  Web Tasarımı Ankara

   Web Tasarımı Ankara 'da Nanomedya internet hizmetleri olarak Turgut Özal Mh. Umay Sitesi B-Blok No:4 Yenimahalle/ANKARA Tel : 0532 720 32 25 nolu numaralardan hizmet sağlamaktayız. Ankara 'da web tasarımı yapan sayılı firmalar vardır. Tabiki hazır uygulamalar wordpress, joomla tarzı siteler ile her an hack edilebilir durumdaki sitelerden de kurumsal site yapan siteler mevcut çok uygun fiyatlarla yaptırabileceğiniz sitelerde olabilir fakat sizlere pek de faydası olduğu söylenemez. Orta halli işinizi görecek bir web tasarımı ile birlikte responsive mobil uyumlu tasarımınız 2000-2500 TL arası ortalama fiyatlarla Nanomedya Firmamıza yaptırabilirsiniz. Arama motorlarının canı olarak tabir ettiğimiz Blog , haberler, görseller, fotoğraflar sitenizin arama potansiyelini arttıracak değerli ekipmanlardır.
Web Tasarımı Ankara'da fiyatları ne kadar?
   Ankara'da orta halli bir web tasarımı 1500 - 2500 tl arası isteklernize ve istediğiniz modüllere göre farklılık göstererek kaliteli hizmet satın alabilirsiniz. Önemli olan yönetimin komple sizde olmasıdır. Domain isim hakkını mutlaka kendi üzerinize almalısınız. Aksi taktirde bir sonraki sene yenilemek istediğinizde karşınızdaki muhattap'ı bulamazsanız sizler için gerçekten büyük bir sorun olacaktır. Düşünsenize ucuz bir web tasarımı yaptırdınız ne olduğu belirsiz bir tanıdık da olabilir yaptırdınız ve adamı bir daha göremediniz peki ne olacak o kadar emek? harcanan paralar? seo çalışmaları tabiki çöp olacak öncelikle sizlere tavsiyemiz domain alırken önce kendi adınıza reglemelisiniz isim hakkı çok önemlidir. Hosting değişir, tasarım değişir ama domain ismi birdaha değiştirdiğinizde geçmişte yaptığınız tüm emekler çöpe gider. Örneğin bu sene 450 -500 e birine yaptırdınız ilgili tasarımcı size seneye yenileme ücreti 1000 tl istedi ne yapacaksınız? elinizde bir sözleşme yok yenileme ücreti yok hiçbir delil yok ya herşeye sıfırdan başlayacaksınız yada 1000 tl verip devam ettireceksiniz demek istediğimiz kısaca özetlemek gerekirse ne olduğu bilinmeyen firmalardan yada şahıslardan değil öncelikle sözleşme imalayabileceğiniz kurumsal firmaları tercih etmenizi öneririz. Nanomedya ile yapacağınız web tasarım sözleşmesinde maddeler halinde yenileme ücretinden , domain ücretine adar herşey kalem kalem yazmaktadır. Referanslar önemlidir. Her web sitesi yaptıracak firma önce referansları inceler referansları sağlam olan kurumsal firmaları tercih edebilirsiniz. Nanomedyayı tercih etmek için size sadece referanslarımızı incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Seo Hizmeti

Web tasarım

Ankara Seo Ajansı Danışmanı