Ankara Web Tasarım Firmaları


Ankara Web Tasarım Firmaları
Ankara Web Tasarım Firmaları Ankara'da web tasarım firması ( firma olarak ) faaliyet gösteren çok fazla kuruluş mevcuttur. Bunların içerisinde kobi , kişisel , blog tarzı sitelerden oluşan sistemler mevcuttur bütcenize ve işletmenize en uygun tasarım ve hizmeti seçip bugün bir web sitesi sahibi olabilirsiniz.

Ankara Web Tasarım Firmaları 


Ankara web tasarım firmaları ( firma olarak ) faaliyet gösteren çok fazla kuruluş mevcuttur. Bunların içerisinde kobi , kişisel , blog tarzı sitelerden oluşan sistemler mevcuttur bütcenize ve işletmenize en uygun tasarım ve hizmeti seçip bugün bir web sitesi sahibi olabilirsiniz. Bazı paravan siteler'de firma gibi kendini gösterip kurumsal kimlik adı altında gizlenip vatandaşlarımızın işini görmek yerine sadece kendi çeplerindeki parayı doldurmayı hedeflemektedir. Bu konuda sizlere tavsiyemiz bir firmayı tercih ederken öncelikle referanslarını incelemelisiniz. Yaptığı sitelere bir göz atın en önemli nokta ise kişisel özel bir yazılım mı? yoksa paravan bloglar , spam siteler, birbirinin kopya içerikleri , lisanssız yazılımlar , korsan yazılımlardan biri mi? peki nerden bilebilirsiniz? işte bu konuda öncelikle bir web sitesi ile anlaşırken com değil com.tr uzantılı olmasına dikkat etmelisiniz. Neden mi? com uzantılı bir domain'i 18 yaşına girmiş her birey kredi kartından ödeme yaparak isediği hosting firmasından satın alabilir hemen siteyi denetimsiz olarak faaliyete geçirebilir peki ya com.tr? işte orda dur bakalım. O kadar kolay değildir com.tr domain almak öncelikle marka tescil belgesi almanız ve bunun için bir mevla ücret ödemeniz gerekmektedir. Domainler ise ODDÜ 'den alınmaktadır. Sadece Kurumsal firmalar kullanabilir. Vergi ' ye tabi olmayan firmalar com.tr uzantılı domain satın alamazlar. Ticari işletmelere özel bir domaindir.

Ankara Web Tasarım Firmaları Arasında Nanomedya Nasıl Bir Kuruluştur?

"Ankara web tasarım firmaları arasında nanomedya yazılım ve danışmanlık hizmetleri 2011 yılından beri aktif SEO konusunda bilgili , Sosyal Medya Hesaplarını yöneten , alanında kobi tasarımları ile işletmelere çözüm sunan profesyonel bir kuruluştur. Kendimize has özel bir yazılım ile aspx tabanlı Windows işletim sistemli sunucularımıza güvenli korumalı sunucularımızda günün 24 saati kesintisiz hizmet verilmektedir. Ufak işletmeler ve büyük işletmeler olmak üzere çeşitli paket fiyatlarımız mevcut olup her bütçeye göre özel yazılımlarımız ve bileşenlerimiz mevcuttur. "

Ankara Web Tasarımı Olarak Hangi Hizmetleri Veriyorsunuz?


Ankara Web Tasarım firması olarak referanslarımızı öncelile incelemenzii ve bizi terih eden müşteri portiföyümüzü incelemenizi tavsiye ederiz.Nanomedya olarak öncelikle profesyonel ve disiplinli olarak planlı ve düzenli bir şekilde web sitenizi faliyete geçirip SEO çalışmaları ile ek paketler sunarak google'de firmalarınızı ön planda çıkartmak için elimizden geleni yapıyoruz.

- Tamamen Özel Bir Yazılım (aspx tabanlı)
- Fotoğraf Galeri Sistemi
- Firma Yönetim Modülü
- Kullanıcı Tanımlama Modülü
- Dil Yönetimi ( çeşitli dilleri ekleyebileceğiniz bölüm )
- Slider Modülü
- İletişim Modülü
- Blog Modülü ( Bir sitenin olmaz sa olmazı blog )
- Referanslar Modülü
- Menü Modülü
- Sayfa Modülü
- Hizmetler & Ürünler Modülü
- Sayfaların kolayca ayarlanma modülü
- Etiket Modülü

 Tasarımlarınız Hangi Alanlarda Kullanabiliriz?

Ankara Web Tasarım Firması olarak yapmış olduğumuz SEO alt yapısına uygun özel aspx tabanlı yazılımımız olan Nanomedya Yazılım Ekibimizin sıfırdan geliştirdiği profesyonel script'imizde her sektöre özel sliderler özel grafiker ekibimiz tarafından projenize uygun olarak sıfırdan geliştirilmekte ve sizlerin sektörüne uygu hale getirilmektedir. Tek yapmanız gereken bizlere ulaşmak ve internet'de gelişiminizi yavaş yavaş takip etmek anlık raporlarınızı inceleyip değerlendirmek olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Seo Hizmeti

Web tasarım

Ankara Seo Ajansı Danışmanı